Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Energielabel

Energielabels en energiebesparing:

Rogue Design is erkend deskundige, volgens de normen van RVO.nl (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland), voor het afgeven van definitieve energielabels woningbouw. Overweegt u energiebesparende maatregelen te nemen voor:

A. Een comfortabeler en gezondere woning en
B. Energie besparing c.q. een lagere energierekening Dan kan Rogue Design u adviseren op vele gebieden waarin terdege naar uw budget wordt gekeken en welke bouwkundige aanpassingen het meest effectief zijn vanuit de gedachte van de Trias Energetica d.w.z.:

A. Beperk het energieverbruik door verspilling tegen te gaan; bijvoorbeeld een compacte gebouwvorm of door isolatie van gevels en daken en voorkomen van lekverliezen.
B. Maak maximaal gebruik van energie uit duurzame bronnen, zoals wind-, water-, en zonne-energie; bijvoorbeeld door installatie van een zonneboiler of een zonnepaneel.
C. Maak zo efficiënt mogelijk gebruik van fossiele brandstoffen om in de resterende energiebehoefte te voorzien; bijvoorbeeld door gebruik te maken van een HR ketel, van een warmtepomp, lage temperatuurverwarming (vaak in de vorm van vloerverwarming) of het beperken van leidinglengten van verwarmings- en ventilatiesystemen.

Samen met u bekijken wij uw woning en de energielasten die u momenteel heeft, het budget dat u ter beschikking heeft en welke maatregelen het beste bij u passen.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren